Jdi na obsah Jdi na menu
 


Je Criss Angel podvodník nebo ne?

11. 7. 2011

Každý ho zná ale nikdo neví jak to dělá ano mluvíme o Crissovi Angelovi.Je to kouzelník který má svůj pořad Extrémní magie na Prima COOL ve čtvrtek 20:15 ve kterém předvádím opravdu zajímavé kouzla ale jak to dělá to nevím.Na internetu už se objevily články s velkým titulkem CRISS ANGEL JE PODVODNÍK! Ale jestli se tomu dá veřit tak to fakt nevím a proto vás žádáme pište do komentů co si o tom myslíte váš názor nás zajímá :)

criss_angel-satanism.jpg

criss_angel.jpg

 

BlueBoard.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fake?

(Bee, 12. 8. 2012 14:51)

Já na jeho pořady koukám ráda,... Nějaké snadné triky a iluze může zvládnout bez počítačových triků, ale nevěřím, že dokáže ženskou rozpůlit vejpůl, to je prostě hovadina. Známé á la styl obyčejnej iluzionista mu věřím, proč ne. Byl jeden díl, kdy vysvětloval velmi jednoduché triky s voskovkama a rtěnkou. Je samozřejmost, že nebude prozrazovat to, jak dělá "velké iluze", ale často ty největší triky jsou "podvod" v neprávém slova smyslu. Protože kouzlení je vlastně o tom, jestli onomu "podvodu" uvěříte a o tom, jak dokáže bejt "podvodník" přesvědčivý. Nechápu tady kecy náctiletejch holčiček, jak je děsně sexy, takovýhle kecy si děvčátka strčte do prdele. Nebavíme se o tom, jak vypadá, ale o tom co dělá. A zbytek by si měl sáhnout do svědomí a naučit psát česky, než tady napíše nehorázně sprostý komentář, který by tady neměl co dělat, jelikož tohle je diskuze o vlastním názoru a né o tom, abyste si tu vy idioti pubertální nadávali do čůráků, debilů, buzerantů, aj. PS. Souhlasím s tím, že když si mastí kapsy na šálení lidského mozku, tak by se mohl aspoň věnovat charitě a zajímat se o životy ostatních lidí, kteří neměli to štěstí, co on.

Pro hatery: Ne nemám mu co závidět. Jsem šťastná taková, jaká jsem a nepotřebuju mít miliony na účtě, abych se šťastná cítila.

Re: Fake?

(marcek, 30. 8. 2012 21:09)

jo ty možná a kdo mislíš že nakoupl tu hromadu dáků těm chudejm detem co na ně ani nemnely criss a zase criss

Re: Re: Fake?

(MARCEK, 30. 8. 2012 21:12)

MUSÍM SE OPRAVIT nakoupil tu hromadu dárků

Re: Re: Re: Fake?

(Hahaha, 6. 1. 2013 13:41)

měl by ses ještě opravit

Re: Fake?

(vjkcdk, 19. 4. 2013 17:26)

criss angel NENÍ PODVODNÍK můete si myslet co chcete. .jo taky nevěim na rozpůlení člověka, ale komu to cpeš? ještě něco on věnoval nějaký prachy na charitu.tak o něm nešir nějaký kecy co sis doma vymyslela .Souhlasim s marcek.:-))

Neni To Podvodniik omg akorat mu zavidite

(Mira Levitator, 5. 4. 2013 14:40)

Hele on není podvodník ja vim ze mu proste zavidite,ale ja sem už umimi levitovat 1rok sem cvičil a cvičil než sem se vznesl 1metr vysoko,jako asi po jednom měsíci sem se vznesl jenom 10-12 cm od země :) ;) ja vás naučim jak levitovat sou dvě možnosti 1)meditací 2)takze zhluboka dýchejte a mějte zavřené oči a představujtesi jak kolem vás nic neni nikde nic není prostě se odvažte od okolního světa a a představujete si u toho jak vas nadnasi neake podložka je jedno co treba ja nwm něaká modrá podložka (pro začátečníky doporučuju dělat to v leže a v vzpřímené poloze)

Je to Podvod

(Kreténi, 6. 1. 2013 14:04)

Vy si myslíte že to není podvod? Jestli jo tak vám to neberu ale zamyslete se jste snad 3í letí děti? Je to hloupost to je jak kdybyste věřili na Ježíška je to podvod přes počítač a ty diváci jsou podplacený. A jak říkáte to co dělá na ulici to jsou demonstrace to se dá udělat na tom není nic kouzelného. Nebo jak nechal zmizet slona ... haha fakt skvělý ten kruh podplacených diváků omg. A to jak ho přejede auto a on zmizí tak je to sestříhaný jako film...Třeba když koukáte na Pána Prstenů a řeknete si jejda tam jsou draci jak je udělali ...... hmmmm nejspíš přes počítač. Jste debilové že tomu věříte. Neoklamal vás iluzí ale dobrým sestřihem videa. Nebo když řekne že se se nikdy neviděli haha tak jste se asi nikdy nesetkali se lží.

Re: Je to Podvod

(NiKolKa, 17. 2. 2013 13:34)

souhlasím s tebou :))

Neni

(Viki, 19. 10. 2012 21:25)

Proc by delal podvod kdyz ma dar magie kdyz uz vyrustal v rndine kde byla bila nebo cerna magie nevim jakej je v tom rozdil je to asi bila cerna je o obetech dablu.on to dela protoze to umi je to dar alf od devila zeptej se ho proc to dela on asi vic miluje tmu nez svetlo co ti mam na to rict.

Re: Neni

(crew4you, 10. 2. 2013 13:22)

´kuzla´ a magia ma spolocne asi tolko jak african ide do tesca
hlavne ze maju z coho zit za take pičoviny

Podovdnik

(Jozulko, 29. 12. 2011 19:47)

Ako si môže zdravý ľudský mozog myslieť, že je to pravda?!
Je to buzerantský podvodník...

Re: Podovdnik

(Zamysli se laskavě co říkáš, , 10. 6. 2012 20:42)

Zamysli se laskavě co říkáš, nejsi třeba buzerant sám?! Ne, já mu věřím myslete si co chcete!

Re: Podovdnik

(vlado, 6. 1. 2013 13:50)

suhlasim

CA

(lenik96, 31. 8. 2012 15:43)

Sorry,ale ten,kdo si myslí,že je Criss posdvodník,tak mu jenom závidí.A pokud vím,tak to byl právě on,kdo nakoupil tu hromadu dárků pro ty chudý děti,kteří nevěřili ani v to,že se můžou sny vyplnit a nevěřili ani v Ježíška.

Je i není;)

(Coffee, 19. 8. 2012 14:36)

Myslím si že mentalismus čtení mysli a různě mu jde skvěle v tom je opravdu dobrý! a má ten dar..ovšem triky typu zmizení sebe sama..či podplaceného člověka..nebo třeba chození po vodě je trik jako každý jiný..;).. Pokud se díváte na Čt2 tak tam je nový pořad ..Magie kouzlem zbavená.. a tam máte všechny triky odhaleny :) Například chození po vodě: Je tam pleksi-sklo na stojanech tak aby mohli podplacení lidé v bazénu proplouvat pod aby to vypadalo že tam nic není:) navíc kameramani v tom nejsou taky nevině..ty mají taky svůj účel..zaberou to tak aby nebylo to slo vidět:) jsou fakt moc dobří! :) A ví jak všechno zamaskovat!Navíc hodně lidí za předstíraní údivu dostane dost peněz..a v dnešní době všem záleží jen na penězích..;)

criss není podvodnik

(marcik, 18. 8. 2012 20:50)

já moje netř a naše společná kámoška sy to vubec nemislíme

Ano je.

(MiVal, 22. 7. 2012 14:52)

Ano, Criss Angel opravdu je podvodník, všichni které tam vidíte jsou zaplacení nebo předvádí trik, který jde udělat kdekoliv. Rozhodně to není mág! A už vůbec neumí levitovat. JE to obyčejný člověk, který si vydělává triky ... Dělá ten pořad proto, aby vydělal a proslavil se, ne proto aby ukázal že umí kouzlit to je prostě blbost.

Stačí si to pustit v originále a poslouchat ty jejich umělé emoce, které by prokoukl snad každý, kdo není úplně mimo.

Většina věcí co dělá jsou počítačové triky, nebo obyčejné triky okopírované od jiných kouzelníků.

ne není

(mmmmmmmm, 4. 8. 2012 23:03)

Hele je to jen iluzionista a to není podvod ty dežo!!!!!! Aspoň předvádí něco a nepíše takoví sračky jako ty!!!!!! A mimochodem každej v Americe se chce zviditelnit a CRISS ANGEL JE EXTRÉMNĚ SEXY a ty ho nech napokoji,nesnáším lidi co jen pindaj a píču dělaj tak jdi někam...

jste blbí

(criss je sexy, 4. 8. 2012 22:59)

criss není žádný podvodník je to sexy chlapík nejsi podvodník ty ......??????

nedělejte z crisse angela podvodníka

(macek, 1. 8. 2012 20:06)

criss není v žádním případě podvodvík ten kdo z crisse dělá podvodníka tak mu akorát závidí že umí čarovat jen at ale criss na sebe dává pozor at se mu nic nestane je to přece ještě pořádního kus chlapa kterej je aš mooooooooooooooooo hezkej na to neš aby o něj svět přišel



 

 


Poslední fotografie


Statistiky

Online: 2
Celkem: 65137
Měsíc: 511
Den: 26